Vivus

Het werkgebied van woonmaatschappij VIVUS zal bestaan uit de gemeenten Anzegem, Deerlijk, Dentergem, Lendelede, Oostrozebeke, Wielsbeke en uiteraard de steden Harelbeke en Waregem. In totaal zal de nieuwe woonmaatschappij 3300 woningen beheren. 

 

We kunnen je geruststellen: de oprichting van een nieuwe woonmaatschappij zal geen invloed hebben op jouw woonsituatie. Je blijft in een sociale woning wonen en jouw huurprijs wordt nog altijd berekend volgens de richtlijnen van de Vlaamse Codex Wonen. Wij garanderen woonzekerheid op voorwaarde dat je de huurdersverplichtingen respecteert.  

 

Vanzelfsprekend zal er voor een aantal huurders toch één en ander wijzigen. De gemeenten Tielt, Pittem, Ardooie, Zwevegem, Avelgem, Wortegem-Petegem en Zulte zullen niet meer tot het werkingsgebied van de nieuwe woonmaatschappij behoren. Deze huurders zullen bij een andere woonmaatschappij terecht kunnen. Wij zullen er alles aan doen zodat de overschakeling vlot verloopt. 

 

Van zodra wij meer nieuws hebben of in het geval er voor jou iets mocht veranderen, gaan we hier duidelijk over communiceren. Ondertussen blijven wij ter beschikking van jullie. 

kaart werkgebied VIVUS